yoga

Stap voor stap in balans

Beheers alle yogaoefeningen voor meer ontspanning, meer flexibiliteit,

een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht.


(Zelfs als je nooit eerder yoga hebt geprobeerd)

Je weet dat yoga goed is voor lichaam en geest. Maar de mogelijkheden 

zijn zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om te beginnen...

Je weet niet hoe

Je wilt wel beginnen met Yoga, maar je weet niet precies hoe.

Het voelt onwennig

Starten met Yoga voelt onwennig en je weet niet precies wat je doet.

Geen concrete handvatten

Je mist de stappen hoe je Yoga in jouw leven kunt integreren

Je wilt op een toegankelijke manier kennis maken met Yoga en de voordelen

ervaren terwijl je alle handvatten krijgt om het in jouw tempo eigen te maken.

Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je jouw stress en spanning kunt verminderen en je spieren kunt ontspannen? Dat je kunt werken aan je concentratie, je mentale helderheid kunt verbeteren én tegelijkertijd kunt werken aan een betere nachtrust en aan het behouden van een gezonde bloeddruk en hartslag?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Yoga helpt je een evenwicht bereiken tussen het

lichaam en de geest om innerlijke rust te bereiken.

Mirjam Dijkstra, Oprichtster van Yogacursus 'Stap voor stap in balans'

Hoi, ik ben Mirjam! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had last van stress, prikkelbaarheid, slecht slapen en weinig energie. Ik wilde me weer sterk en gezond voelen en de dingen die ik leuk vind vol energie kunnen doen.

Ik yoga vond yoga eerst altijd maar zweverig en had ik het idee dat yoga alleen weggelegd was voor lenige mensen.

Mijn vriendin Sandra heeft mij toen meegenomen naar mijn eerste yogales ooit. Ik vond het geweldig! Ik voelde me steeds lekkerder in mijn vel zitten en kon meer genieten. 

Toch liep ik tegen één ding aan...

Ik wist wel dat Yoga goed voor mij was, maar 1x per week een les volgen zou niet voor enorme resultaten zorgen. Ik wilde het dus graag thuis beoefenen, zodat ik het iedere dag kon doen. 

Er bleken echter geen goede online programma’s te zijn die ik kon volgen.

Dus besloot ik deze zelf te maken met een aantal voorwaarden:

Duidelijke uitleg

Het moet voor iedereen duidelijk zijn hoe elke oefening moet en waar elke oefening goed voor is.

Toegankelijk

Iedereen moet op een toegankelijke manier kennis kunnen maken met Yoga en de voordelen ervan ervaren.

Geschikt voor iedereen

De cursus moet geschikt zijn voor beginners, maar ook waardevol zijn voor (licht) gevorderden.

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! De cursus 'Stap voor stap in balans' is geboren! Een cursus voor beginners en (licht) gevorderden waarin ik jou alle basishoudingen en yogatechnieken leer. Je kunt alles rustig thuis op je eigen tempo aanleren en nog belangrijker... je kunt het integreren in je leven en er een dagelijkse gewoonte van maken!

Dus... wil jij beginnen met Yoga maar weet je niet precies hoe? Stap voor stap in balans helpt je hiermee!

Inmiddels hebben we 100+ gelukkige en stressvrije cursisten, zoals hen:

Deze cursus is een geweldige manier om mijn geest en lichaam te ontspannen en te versterken. De lessen zijn leerzaam en uitdagend en ik geniet ervan om nieuwe poses en ademhalingstechnieken te leren.
Olivia van den Berg
De video's zijn super en erg duidelijk! Ik voel me erg goed bij yoga en kan me beter ontspannen en mijn hoofd leeg maken. Echt een uitkomst dat je de lessen kunt volgen wanneer je zelf wilt!
Lucas Peters
Sinds ik de lessen volg slaap ik veel beter en sta ik fit op. Ik ben veel alerter bij moeilijke vraagstukken op werk en mijn inzicht is veel beter. Ik voel mij gewoon fitter! Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen!
Sophie Dijkstra

Jouw reis naar meer balans start met...

1. De juiste mindset

Met de juiste mindset haal je meer uit yoga. Naast het leren van nieuwe poses en ademhalingstechnieken, ga je ook leren over de juiste mindset en hoe je jouw geest zo optimaal mogelijk kunt kalmeren en concentreren. Dit gaat je helpen om beter om te gaan met stress en negatieve emoties om meer in het moment te zijn.

2. Focus op jezelf

Tijdens de yogalessen nemen we je aan de hand om je volledig op jezelf te laten focussen en de aandacht op het moment te richten. We laten je kennismaken met verschillende ademhalingstechnieken die je helpen je geest te kalmeren, je te concentreren en om je bewust te worden van het moment.

3. Jezelf openstellen

Gedurende de lessen nemen we je mee in de technieken waarmee je je volledig open kunt stellen en je bewust kunt worden van je emoties en gedachtes. Dit kan je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven.

4. Het de tijd geven

Het duurt even voordat je de verschillende poses en ademhalingsoefeningen onder de knie hebt. Na je eerste les kun je denken dat het misschien niets voor jou is, probeer het dan toch nog een keer de kans te geven. Probeer een andere stijl uit of kies een andere docent om de poses mee te oefenen.

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Totale waarde: 462 EUR
Vandaag slechts: €97

Stap voor stap in balans

Beheers alle yogaoefeningen voor meer ontspanning, meer flexibiliteit, een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht. (Zelfs als je nooit eerder yoga hebt geprobeerd)


Dit is alles wat je krijgt:

 • 30 volledige Yogalessen met verschillende stijlen en docenten  (197 EUR)
 • Yoga voor beginners e-book met 25 belangrijkste houdingen (35 EUR)
 • BONUS #1: Meditatie module 'ZEN in 10' (97 EUR)
 • BONUS #2: Yogaseries pakket (97 EUR)

Na het volgen van de cursus weet je alles over... 

Ademhaling

Leer ademhalen op de juiste manier. Veel mensen ademen verkeerd, wat direct voor meer stress kan zorgen. Door je ademhaling te leren beheersen, verbeter je je kracht en uithoudingsvermogen, kun je je beter concentreren en ontspannen.

Flexibilieit en kracht

We gaan aan de slag met zowel houdingen die je flexibiliteit verbeteren, als houdingen die pittiger zijn en je lichaam sterker maken. Dit zorgt voor een krachtig en gezond lichaam waarmee je vol achter je doelen aan kunt gaan.

Ontspanningsoefeningen

Naast de fysieke houdingen bevat elke les ontspanningsoefeningen, een eindontspanning en een korte meditatie. Deze oefeningen helpen je de effecten van de les te voelen en jouw rondrazende gedachten te kalmeren.

Alle basisoefeningen

De cursus bevat alle basishoudingen binnen de Yoga. Je kunt de video's zo vaak bekijken als je wilt en terugspoelen of pauzeren als iets even niet duidelijk is. Je kunt alle basisoefeningen dus in alle rust aanleren.


Bewegen op je ademhaling

Tijdens de cursus leer je jouw ademhaling te linken aan de bewegingen die je doet. Dit zorgt ervoor dat je jouw adem door je lichaam kunt laten stromen, wat bijvoorbeeld goed is tegen spanningen in de nek, schouders en onderrug. 

Diverse Yogaseries

Naast de losse houdingen, heb je straks ook diverse Yogaseries onder de knie, zoals de Zonnegroet. Dit zijn reeksen van specifieke yoga-oefeningen die op een bepaalde volgorde worden uitgevoerd en zijn afgestemd op een bepaald doel.


Totale waarde: 426 EUR
Vandaag slechts: €97

Stap voor stap in balans

Beheers alle yogaoefeningen voor meer ontspanning, meer flexibiliteit, een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht. (Zelfs als je nooit eerder yoga hebt geprobeerd)


Dit is alles wat je krijgt:

 • 30 volledige Yogalessen met verschillende stijlen en docenten  (197 EUR)
 • Yoga voor beginners e-book met 25 belangrijkste houdingen (35 EUR)
 • BONUS #1: Meditatie module 'ZEN in 10' (97 EUR)
 • BONUS #2: Yogaseries pakket (97 EUR)

Yoga is een toegankelijke en veelzijdige manier om je gezondheid

en welzijn te verbeteren, zonder dat het veel tijd kost.

Yoga is een manier om te ontspannen en tegelijkertijd je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Je kunt de lessen op elk moment van de dag volgen, en je kunt het op elke plaats doen, zolang je maar een beetje ruimte hebt om te bewegen. De video's zijn afgestemd op jouw niveau, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet mee kunt komen of dat het juist te makkelijk voor je is.


Elke dag starten er mensen met Yoga vanwege de voordelen...

 • Deelnemers voelen zich gezonder en lekkerder in hun lichaam
 • Lichamelijke pijntjes verminderen of trekken helemaal weg
 • Deelnemers hebben meer energie en een betere nachtrust
 • Rug-, nek-, en schouderklachten verminderen of trekken helemaal weg
 • Deelnemers vallen af en maken gemakkelijker bewuste en gezonde keuzes
 • Deelnemers voelen zich simpelweg gezonder en gelukkiger
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.